Nieuwe leiders

Nieuwe Leiders

“Onze tijd heeft alle kenmerken van een overgangsfase: problemen worden complexer, oude systemen werken niet meer en het nieuwe is nog onbekend. Veel mensen ervaren verwarring. De roep om ‘purpose’, maatschappelijke relevantie en zingeving groeit. Maar wat betekent dat?

Er is tijd nodig om te reflecteren; stilstaan bij wat we aan het doen zijn. Vooruitgang is belangrijk, maar wie bepaalt welke kant het opgaat? Waar gaat het in essentie om? Wat is werkelijk van waarde?”

Nieuwe Leiders is een project van Roek Lips van De Ontwikkelgroep over zinvol leven, leiderschap en in transitie zijn. Hij is op zoek gegaan. Met zijn camera. Naar mensen, inzichten en levenslessen die ons kunnen inspireren en houvast geven in deze tijd van transitie. Deze zoektocht heeft geresulteerd in een groeiende serie prachtige gesprekken met inspirerende persoonlijkheden, ieder met een bijzonder, eigen perspectief.

Graag delen we de inzichten in een interactieve lezing, seminar, keynote, of inspiratiesessie op maat. Als inleiding van een strategie dag, als onderdeel van een programma voor leiderschapsontwikkeling of in kleinere setting voor de ontwikkeling van een team.