Ontwikkel je loopbaan verder

Werken bij De Ontwikkelgroep

We zijn een groep mensen die allemaal een eigen bedrijf hebben en vanuit die verschillende expertise vormen we samen De Ontwikkelgroep. We ontwerpen ontwikkelprogramma’s voor zowel profit als non profit organisaties. Creativiteit, wendbaarheid, enthousiasme en ervaring zijn woorden die goed bij ons passen. Bij jou ook?

Laat het weten! Kennismaken kan altijd.

De Ontwikkelgroep - Contact
De Ontwikkelgroep - Contact
De Ontwikkelgroep - Contact
De Ontwikkelgroep - Contact

Project assistent voor De Ontwikkelgroep

We zoeken een project assistent voor minimaal twee dagen in de week.

Wat houdt het in?

  • De volledige ondersteuning bij de ontwikkelprogramma’s die we organiseren. Van locaties zoeken tot en met de registratie van de deelnemers. Van het begeleiden van het materiaal dat we gebruiken tot het maken van alle afspraken die erbij horen. Je hebt contact met onze procesbegeleiders en natuurlijk ook met onze opdrachtgevers.
  • We hebben een prachtig pand met mooie werk/coachruimten en een trainingsruimte. Daarvoor ga je de verhuur regelen en organiseren.
  • Het is fijn wanneer je goed thuis bent in Excel en WordPress of anders de bereidheid hebt om dit te leren. Het bijhouden van de website en het regelmatig posten op LinkedIn hoort ook bij deze rol.
  • Daarnaast ga je ondersteuning bieden aan www.nieuweleiders.nl. Het project van Roek Lips. Dat houdt in het te woord staan van potentiële opdrachtgevers, de contracten opstellen en het checken van de locaties. Het bijhouden van de website en het regelmatig posten op LinkedIn hoort ook bij deze rol.

Kortom

We zoeken een spin in het web, die pro-actief is, goed is in organiseren, ervaring heeft in het achter de schermen regelen van trainingsprogramma’s, goed zelfstandig kan werken, een afmaker is én minimaal een dag in de week in ons pand in Hilversum wil werken. De andere dag(en) kan vanuit huis gewerkt worden.

Waarom zou je bij De Ontwikkelgroep willen werken?

We zijn groep mensen die allemaal een eigen bedrijf hebben en vanuit die verschillende expertise samen De Ontwikkelgroep vormen. We ontwerpen onze eigen ontwikkelprogramma’s. Creativiteit, wendbaarheid, enthousiasme en ervaring zijn woorden die goed bij ons passen.

Je krijgt alle vrijheid om je werk naar eigen inzicht te doen en er is ook ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

We werken voor mooie opdrachtgevers. We hebben steeds weer nieuwe ideeën. En kijken er ontzettend naar uit om daarin verder ondersteund te worden.

We werken vanuit Hilversum.

Interesse?

Neem contact op en ik drink graag een kop koffie of thee met je.

Bel of mail
Mientje Fluyt
0654667187
mientje@deontwikkelgroep.nl

Open sollicitatie